SIGHT SAVERS PUHDISTUSLIINAT 50 KPL

5/5
8,40 € (0,17 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kostea puhdistusliina lasi- ja muovolinsseille. Sight savers puhdistusliinat estävät huurtumista, staattista sähköä ja juovia. Soveltuvat käytettäväksi silmä- ja aurinkolaseille, tietokoneen ja matkapuhelin näytöille sekä kameran linsseille.

Tuotteen käyttö

Puhdista pyyhkeellä linssi huolellisesti molemmilta puolilta. Jos linssiin joutuu hiekkaa, siihen voi tulla jälkiä. Hiekka on poistettava ennen puhdistusliinan käyttöä.

Tuotteen koostumus

Isopropyylialkoholi, hajuste.

Tuotearviot (2)

Kätevä
Erittäin hyvä tuote, kun muistaisi aina käyttää. Kännykkäkin on paljon hygieenisempi ja tuntuu paljon miellyttävämmältä käyttää, kun muistaa putsata näytön välillä.
Hyvä
Todella toimiva tuote. Hyvä matkavaruste.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SIGHT SAVERS PUHDISTUSLIINAT 50 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.