SEPTIDIN SUIHKE 100 ML

5/5
5,00 € (50,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Pienten haavojen ja ihovammojen desinfiointiin ulkoisesti sekä laimennettuna suun huuhteluun. Puhdistusliuos ei kirvele iholla. Varottava liuoksen joutumista silmiin.

Tuotteen käyttö

Pienet haavat: puhdista haavan ympäristö ja haava Septidinillä kostutetulla tupolla. Huuhtele haava Septidin-liuoksella tai ruiskuta Septidiniä suoraan haavaan ennen sidontaa tai laastarointia.

Tuotteen koostumus

Aqua, alcohol denat., cetylpyridinium chloride.

Tuotearviot (7)

Erinomainen
Helppokäyttöinen, ei kirvele, olen huomannut että desinfioinnin lisäksi myös nopeuttaa haavan paranemista jos suihkuttelee silloin tällöin. Joskus kun syyllistyn finnien puristeluun, käytän tätä sen jälkeen puhdistukseen ja suihkuttelen silloin tällöin myöhemminkin ja iho paranee nopeammin kuin aikaisemmin.
Tosi kätevä
Helppo käyttää ja hygieninen, eikä kirvele - sopii siis lapsillekin!
Kirvelemättä paras!
Hyvä ja helppo käyttää, ei jää tahmeutta, hajuja tai muutakaan. Suihkepullo on riittoisampi ja suuaukkoon ei jää pöpöjä.
Erinomainen
Erinomainen haavan puhdistukseen.
Joka kodin perustuote
Tehokas, näppärän kokoinen, ei kirvele!
Kätevä haavojen puhdistukseen myös matkoilla
Hyvä desinfektio haavoille, kätevä kuljettaa mukana
KIpuherkille loistotuote!
Kodin perusvarastoa. Ei kirvele, mikä on ensiarvoisen tärkeää! Hoidosta ei jää ikävät muistot!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SEPTIDIN SUIHKE 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.