SENSODYNE RAPID RELIEF 75 ML

6,10 € (81,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hammastahna, joka estää hampaiden vihlontaa välittömästi ja pitkävaikutteisesti. Sensodyne Rapid Relief fresh mint hammastahnan sisältämä fluori suojaa reikiintymistä vastaan. Tehokas hammastahna sulkee avoimet hammashermoon johtavat kanavat, estää vihlontaa ja muodostaa suojakerroksen ärsykkeitä vastaan. Raikas mintun maku. 

Tuotteen käyttö

Päivittäiseen hampaiden pesuun aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Käytä n. 2,5 cm:n verran hammastahnaa kahdesti päivässä niin saat pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan. Akuuttiin vihlontaan aikuisille ja yli 12-vuotiaille: hammastahnaa hierotaan sormella minuutin ajan suoraan vihlovalle kohdalle.

Tuotteen koostumus

Glycerin, PEG-8, hydrated silica, pentasodium triphosphate, aroma, sodium lauryl sulfate, titanium dioxide, carbomer, stannous fluoride, cocamidopropyl betaine, sodium saccharin, sodium fluoride, limonene. Ssisältää tina- ja natriumfluoridia (1450 ppm F).

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SENSODYNE RAPID RELIEF 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.