SENSODYNE PRO-EMALJ HAMMASTAHNA 75 ML

5/5
4,20 € (56,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hammastahna vihloville hampaille. Suunniteltu erityisesti suojelemaan hampaita eroosiolta sekä vihlonnalta. Soveltuu kuivasta suusta kärsiville. Ei sisällä vaahtoavaa natriumlauryylisulfaattia.

Tuotteen käyttö

Hampaat pestään kuten normaalilla tahnalla 2 kertaa päivässä. Sopii jokapäiväiseen käyttöön.

Tuotteen koostumus

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, PEG-6, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide, sodium Hydroxide, Limonene, Anise Alcohol. Sisältää natriumfluridia 1450 ppm.

Tuotearviot (3)

Hyvä kiillettä suojaava tahna
Jo kolmas tuubi tätä menossa. Hyvänmakuinen tahna, ei vaurioita kiillettä eikä kuivata suuta. Välillä tuntuu, ettei jätä hampaita kovin puhtaan tuntuisiksi, toisin sanoen hampaiden pinnalle jää joku kalvo (?) Saattaa kuulua tuotteen ominaisuuksiin.
Hellävarainen
Raikas mutta ei liian voimakkaan makuinen. Turvallisen tuntuinen. Jättää miellyttävän tunteen suuhun ja puhdistaa hyvin hampaat.
Hyvä perustahna
Eroosiota ehkäisevä perusraikkaan makuinen tahna. Kerran olleen kiillevaurion jälkeen en oikein muutakaan uskalla käyttää, nykyään kiilteessä ei kyllä olekaan vikaa. Ei jätä hampaita kitkaisen tuntuisiksi.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SENSODYNE PRO-EMALJ HAMMASTAHNA 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.