SEBAMED DEO FOR MEN 50 ML

5/5
6,20 € (124,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Miesten deodorantti erityisesti herkälle iholle. Hajustettu, alkoholiton ja alumiiniton deodorantti estää hajua muodostavien bakteerien kasvua. Tuotteen pH on ihoystävällinen 5,5.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Aqua, Talc, Squalane, Caprylyl Glycol, Zinc Ricinoleate, Parfym, Xantham Gum, Acrylates/C10 - 30 Alkyl Acylate Crosspolymer, Sodium Malate, Disodium EDTA.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Sebamed deo for men 50 ml
Tämä on yksi parhaista YA:n tuotevalikoiman deodoranteista miehille, joilla on herkkä allergiaiho. Deon tuoksu on mieto eikä se tainnuta hajuherkkiä kanssaihmisiä. Minulla on Sebamed deoa aina mukana treenikassissa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SEBAMED DEO FOR MEN 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.