SAVETT FRESH KOSTEUSPYYHE 10 KPL

2,50 € (0,25 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kätevät yksittäispakatut kosteuspyyhkeet puhdistautumiseen ja virkistäytymiseen silloin, kun vettä ei ole saatavilla. Helppo pitää mukana vaikkapa käsilaukussa tai auton hansikaslokerossa. Kosteuspyyhkeissä on raikas tuoksu ja niiden pH-arvo on sama kuin ihon.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Lauryl Sulfate, Potassium Sorbate, Dimethicone, Hexylene Glycol, Sodium Phosphate, Parfum, Citric Acid.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SAVETT FRESH KOSTEUSPYYHE 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.