SANTASAPINA SIIRAPPI 200 ML

16,40 € (82,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Päärynä-kuusenkerkkäsiirappi. Santasapina siirappi sisältää kuusenkerkkäuutetta. Kuusenkerkät sisältävät mm. eteerisiä öljyjä, parkkiaineita ja hartseja sekä pieniä määriä C-vitamiinia. Kuusenkerkkien öljyillä on antiseptista ja antibakteerista vaikutusta. Kuusenkerkkää on perinteisesti käytetty äänen käheyteen. A. Vogel Santasapina on valmistettu tuoreista kuusenkerkistä ja se voidaan sekoittaa myös kuumaan veteen. Hyvänmakuinen kuumajuoma antaa kirkkautta käheään päivään. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1 tl (5 ml), lapsille ½ tl (2,5 ml) joka toinen tunti. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Raakaruokosokeri, hunaja, päärynämehutiiviste, kuusenkerkkämehu 10%, kuusenkerkkävesiuutetta 8%. Lopullinen etanolipitoisuus 4 til-%.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SANTASAPINA SIIRAPPI 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.