SANA-SOL RAUTA+C-VITAMIINI PURUTABL APPELSIINI 90 KPL

1/5
10,60 € (0,12 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hyvänmakuinen, pureskeltava rautavalmiste päivittäiseen käyttöön. Valmiste sopii koko perheelle ja erityisesti kasvaville nuorille, joiden raudan tarve lisääntyy. Appelsiinin makuinen ja helposti nautittava valmiste sisältää rautaa, joka edistää hemoglobiinin muodostumista ja ehkäisee anemiaa. Valmisteen rauta ja C-vitamiini yhdessä vähentävät väsymystä ja uupumusta ja tukevat immuunipuolustusta. Sopii myös raskaana oleville ja imettäville. Laktoositon, gluteeniton ja sokeriton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 purutabletti vuorokaudessa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 purutabletti sisältää: rauta 14 mg, C-vitamiini 12 mg. Aineosat: makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli,sukraloosi, taumatiini), rauta (ferrofumaraatti), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), C-vitamiini (natrium-L-askorbaatti, L-askorbiinihappo), aromi (appelsiini).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Meni maha ihan sekaisin tästä
Suolisto sekaisin ollu montapäivää

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SANA-SOL RAUTA+C-VITAMIINI PURUTABL APPELSIINI 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.