SALUTEM LASTEN HAMMASTAHNA 70 G

5/5
7,40 € (105,71 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Vaahtoamaton lasten hammastahna ei sisällä suun limakalvoja ärsyttäviä raaka-aineita, joten se sopii lasten herkälle suulle, aftaherkille ja allergisille. Salutem hammastahna sisältää suun kosteutta ylläpitävää ja limakalvoja suojaavaa betaiinia. Hammastahnassa fluorin määrä 1,5 - 6 vuotiaille lapsille sopiva. Sisältää myös ksylitolia 9,9 %. Ei sisällä maku-, väri- ja vaahtoaineita.

Tuotteen käyttö

Harjaa hampaat pienellä määrällä hammastahnaa aamuin illoin.

Tuotteen koostumus

Aqua, crystalline sorbitol, hydrated silica, crystalline xylitol (9,9 %), PEG, anhydrous natural betaine (4,0 %), cellulose gum, sodium fluoride (1000 ppm F), sorbate.

Tuotearviot (1)

Paras lasten hammastahna!
Tässä tuotteessa monta plussaa: kotimaisuus, ei sisällä lisä- ja väriaineita, eikä vaahtoa, minkä vuoksi helppo käyttää pienellä lapsella, joka ei vielä osaa purskuttaa hammastahnaa pois suusta. Suosittelen kaikille alle 6-v lapsille!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SALUTEM LASTEN HAMMASTAHNA 70 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.