SALIVIN RED FRUIT IMESKELYTABLETTI 50 G

5/5
6,40 € (128,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Hyvänmakuinen sokeriton imeskelytabletti suun kuivuuteen. Ihanteellinen sinulle, joka kärsit suun kuivuudesta mm. sairaudesta tai lääkityksestä johtuen. Valmiste sisältää fluoria, ksylitolia ja omenahappoa, jotka stimuloivat syljeneritystä ja suojaavat hampaita hellävaraisesti. Saatavana maut: peach (persikka), red fruit (punaiset hedelmät) ja nordic fresh (seljankukka).

Tuotteen käyttö

Suositeltava vuorokausiannos: 15 tablettia. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Anna tabletin liueta hitaasti suussa.

Tuotteen koostumus

Ainesosat Peach: xylitol, maltitol, acesulfame K, water, gum arabic, malic acid, sodium hydrogen phosphate, beeswax, aroma, sodium fluoride. Ainesosat Red fruit: xylitol, maltitol, acesulfame K, water, gum arabic, malic acid, sodium hydrogen phosphate, beeswax, colorant (E120), aroma, sodium fluoride. Ainesosat Nordic fresh: xylitoli, maltitoli, stevioliglykosidi, askorbiinihappo, natriumfluoridi, omenahappo, arabikumi, natriumdivetyfosfaatti, mehiläisvaha, aromi, vesi.

Tuotearviot (2)

Loistava
Auttaa kuivan suun ongelmaan kun käyttää joka päivä. Hyvän makuinen. Suosittelen.
Helpottaa
Erityisesti yöllä kuivuvan suun kostutukseen imeskelen nukkumaan mennessä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: SALIVIN RED FRUIT IMESKELYTABLETTI 50 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.