RFSU KLICK REMOIST GEL 10 KPL

26,20 € (2,62 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hormoniton emätingeeli lievittämään emättimen kuivuuden, kutinan, ärsytyksen ja epämukavuuden tunteen aiheuttamia oireita. RFSU Klick Remoist Gel ylläpitää intiimialueesi luonnollista tasapainoa matalan pH-arvonsa ansiosta. Vesipohjainen tuote soveltuu myös liukuvoiteeksi ja tuotetta voidaan käyttää kaikenlaisten kondomien kanssa. Hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Parhaiden tulosten saamiseksi suositellaan että tuotetta käytetään aamuisin 3 päivän välein. Emättimen kuivuudesta riippuen tuotetta voidaan käyttää myös useammin/harvemmin, soveltuu jopa päivittäiseen käyttöön.

Tuotteen koostumus

Puhdistettu vesi ph.Eur. 78,82% w/w, glyseroli, mineraaliöljy, polykarbofiili, kovetettu palmuöljyglyseridi, karbopoli 974P, sorbiinihappo.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: RFSU KLICK REMOIST GEL 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.