RESOURCE AKTIVA LUUMUTÄYSMEHU 200 ML

3,20 € (16,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hyvänmakuinen, makeuttamaton luumutäysmehu on luonnollinen apu tilapäiseen ummetukseen. Mehu valmistetaan luumutäysmehutiivisteestä, joka vastaa 15 luumua.

Tuotteen käyttö

1 juoma (200 ml) päivässä. Ravistetaan ennen käyttöä. Avattu pakkaus säilyy 1 vuorokauden jääkaapissa. Alle 3-vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan.

Tuotteen koostumus

Ravintosisältö/100 ml sisältää: Energiaa 55 kcal/240 kJ, Proteiinia 0,4 g, Hiilihydraatteja 13 g, Rasvaa 0,3 g, Osmolaliteetti 830 mOsm/kg, Osmolariteetti 760 mOsm/l. Aineosat: vesi, luumutäysmehutiiviste.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: RESOURCE AKTIVA LUUMUTÄYSMEHU 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.