REMO-WAX OIL KORVASUIHKE HOITAVA KORVAÖLJY 15 ML

4/5
16,60 € (1106,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Korvien hoitoöljy, joka ennaltaehkäisee korvavahatulppien muodostumista. Öljy myös kosteuttaa ja lievittää korvakäytävien kutinaa ja ärsytystä. Säännöllisesti käytettynä korvasuihke estää korvavahatulppien muodostumista.

Tuotteen käyttö

Lämmitä suihketta kädessä ennen käyttöä. Korvavahatulpan ennaltaehkäisyssä, käytä kerran viikossa molempiin korviin. Suihkuta 1-2 painallusta korvaan ja laita tarvittaessa vanutuppo. Suihketta voi käyttää niin pitkään kuin on tarpeellista. Ei saa käyttää särkeviin tai vuotaviin korviin tai jos tärykalvo on puhkaistu. Ei alle 1-vuotiaille.

Tuotteen koostumus

Aineosat: dekanoyyli- ja oktanoyylisekatriglyseridit, isopropyylipalmitaatti 1-dekeeni, homopolymeeri, hydrattu.

Tuotearviot (1)

Hyvä ja tarpeellinen valmiste
Hyvä ja tarpeellinen valmiste, sisältäen öljyä, pitää voitelun yllä jolloin korva puhdistuu melkein itsestään

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: REMO-WAX OIL KORVASUIHKE HOITAVA KORVAÖLJY 15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.