REMO-WAX KORVATIPAT 10 ML

5/5
15,40 € (1540,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Korvatipat korvavahan poistoon. Remo-wax liuottaa vahatulpat nopeasti ja tehokkaasti sekä pitää korvakäytävät jatkossa puhtaina.

Tuotteen käyttö

Lämmitä pulloa kädessä ennen käyttöä. Tiputa korvaan n. 20 tippaa mieluiten makuuasennossa ja laita vanutuppo korvaan. Anna tippojen vaikuttaa 20-60 minuuttia tai tarvittaessa yön yli. Huuhtele korvakäytävä korvapumpun avulla. Älä käytä särkeviin tai vuotaviin korviin tai jos tärykalvo on puhkaistu.

Tuotteen koostumus

Allantoin. 3 mg, benzethon. chlorid. 1 mg, butylhydroxytoluen. 1 mg, phenethanol. 5 mg, acid. sorb. 2 mg, glucos. liquid., lanolin. ol., mink oil., constit. et emulg., aq. steril. ad 1 ml.

Tuotearviot (3)

hyvä
käyttäny oon silloin tällöin kun tiputtaa tipat korvaan illalla ja antaa yön yli vaikuttaa niin lopputulos on parempi korvaan voi laittaa vanutupon jotta ei tipat valu pois suosittelen
On vastannut odotuksiani
Hyvä tuote, pysyy korvat puhtaana kun olen käyttänyt Remo-Waxia. Tiputan tipat illalla korvaan ja annan vaikuttaa yön yli tai sen 20 min ja huuhtelen korvat korvapumpulla. Toimii ainaki minulla.
Tarpellinen iäkkäille
Käytetty lähes joka vuosi kuulon heiketessä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: REMO-WAX KORVATIPAT 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.