REMESCAR EYE BAGS&DARK CIRCLES 8 ML

5/5
33,00 € (4125,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Silmänympärysihon pikakaunistaja! Remescar Eye Bags & Dark Circles häivyttää silmäpusseja ja tummia silmänalusia jo muutamassa minuutissa. Tuotteen teho perustuu ainutlaatuiseen savimineraalien ja peptidien yhdistelmään, joka napakoittaa ihoa ja vähentää nesteen kertymistä silmien alle. Hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Yli 16-vuotiaille. Vaihe 1: Puhdista kasvojen iho ja kuivaa se hellävaraisesti taputellen. Vaihe 2: Levitä kosteusvoide tai silmänympärysvoide ja anna tuotteille muutama minuutti aikaa imeytyä ihoon. Vaihe 3: Annostele 1 - 2 riisinjyvän kokoinen määrä tuotetta sormenpäähäsi. Vaihe 4: Hiero voidetta kahden sormen välissä, kunnes siitä tulee väritöntä. Vaihe 5: Taputtele voide sormen avulla silmäpussin päälle. Aloita levitys silmän sisänurkasta kohti ulkonurkkaa. Taputtele kevyesti, kunnes voide on täysin imeytynyt ihoon. Vaihe 6: Pysyttele ilmeettömänä 2-3 minuuttia. Tänä aikana tuote vaikuttaa ja voit huomata sen napakkana tunteena silmiesi alla. Katso tarkemmat ohjeet pakkauksesta. Huomaathan että tuote ei korvaa normaalia silmänympärysvoidetta. Öljymäiset kosmetiikkatuotteet voivat vähentää tuotteen tehokkuutta.

Tuotteen koostumus

Aqua, magnesium aluminum silicate, sodium silicate, butylene glycol, phenoxyethanol, PEG-75 shea butter glycerides, xanthan gum, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, CI19140, CI16035, acetyl tetrapeptide-5, acetyl octapeptide-3.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (10)

Toimii todella
Todella hyvin toimi,nopea vaikutus.
Erinomainen
Toimii todellakin
Hieno apu seniorin silmäpusseille !
Minulla on aina ollut silmäpussit, jotka nyt vanhemmiten ovat korostuneet. Remescar... auttoi hienosti, vaikkei poistanut pusseja, mutta vähensi tummuutta ja turvotusta.
Olen tyytyväinen ostokseeni
Pari kertaa olen ehtinyt kokeilla ja silmäpussit tosiaan pienenivät, eivät kuitenkaan kokonaan häipyneet. (Kyseessä voi tosin olla vielä kokemattomuus tuotteen oikeassa käytössä, joten olen tyytyväinen tuloksiin.). Iholla oli lievästi napakka/kiristävä tunne pitkän aikaa, eli tuote selvästi vaikuttaa. Pakkauksen ohjeissa ei mainita kohdasta 4 (hierotaan tuotetta ensin sormien välissä, kunnes tulee värittömäksi), joten jäin miettimään onko se kuinka oleellinen steppi?
Erittäin hyvä
Huipputuote. Olen vuosikymmeniä kärsinyt ikävän näköisistä silmäpusseista joihin mikään ei ole auttanut. Tämä tuote häivyttää pussit hetkessä. Riittoisa ja helppo käyttöinen.
Suosittelen
Tuote on hyvä ja tulokset hyviä. Tosin käytössä silmänaluset tuntuvat hiukan kuivilta ja pinkeiltä, mutta tuote toimii siihen mihin ostettukin. Voin suositella!
Ei vaikutusta
Minulla ei pienentänyt ollenkaan silmäpusseja. Kokelin sekä silmänympärysvoiteeni päälle että laittamalla pelkästään Remescaria. Myös ystäväni kokeili sitä ja hän sanoi että tuntuu ainakin kiristävän ihoa, itse en tuntenut mitään tuntemuksia. Annoin voiteen hänelle. Pitääpä kysellä oliko positiivista vaikutusta.
Toimii kyllä
Yllätyksekseni tämä tuote pienentää silmäpussien kokoa ihan oikeasti. Olen kokeillut myös Jeunessen Instantly Ageless, ja se ei antanut minkäänlaista näkyvää tulosta. Niin kuin muissa arvioissakin sanotaan, tulee käyttää vain se riisinjyvänkokoinen määrä, ei enempää.
Paras ostos :)
Erittäin hyvä tuote. Tuloksia näkyi heti jo ensimmäisellä kerralla. Ehdottomasti kannattaa kokeilla.
Kannattaa kokeilla!
Kun tätä oppii käyttämään oikein (perus silmänympärysvoide alle ja tarpeeksi vähän tuotetta), niin tulokset ovat vaikuttavat. Kannattaa kokeilla!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: REMESCAR EYE BAGS&DARK CIRCLES 8 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.