REMASAN KAPS 72 KPL

14,90 € (0,21 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Osterivinokasta sisältävä valmiste, joka auttaa syylien torjunnassa ja ehkäisee niiden uusiutumista. Osterivinokasjauheen tehoaineet nostavat elimistön vastustuskykyä ja voivat vaikuttaa suotuisasti rasva-aineenvaihduntaan. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 kapselia 3 kertaa päivässä. Kapseli voidaan tarvittaessa avata ja sekoittaa ruokaan.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 6 kapselia sisältää: kuivattua RPO-2 osterivinokasjauhetta 900 mg. Sisältää liivatetta (kapselin kuori, peräisin naudasta).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: REMASAN KAPS 72 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.