REMASAN KAPS 72 KPL

14,90 € (0,21 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Osterivinokasta sisältävä valmiste. Remasan osterivinokasjauheen sisältää erikoisviljeltyä, tarkkojen tutkimusten perusteella valittua ja pitkälle jalostettua RPO-2 osterivinokaskantaa (Pleurotus ostreatus). Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuiset: 2 kapselia 3 kertaa päivässä. 2-6-vuotiaat lapset: 1 kapseli 2 kertaa päivässä. 7-12-vuotiaat lapset: 1 kapseli 3 kertaa päivässä. Yli 12-vuotiaat lapset: 2 kapselia 2-3 kertaa päivässä. Kapseli voidaan tarvittaessa avata ja sekoittaa ruokaan. Lapsille suositellaan yllämainittua annostusta 4-6 viikon ajan, sitten 2 viikon tauko ja tarvittaessa uusi 4-6 viikon kuuri. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: osterivinokasjauhe 254 mg. Ainesosat: kuivattu osterivinokasjauhe, liivate (kapselin kuori, peräisin naudasta).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: REMASAN KAPS 72 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.