RELAXANT LIHASTENRENTOUTTAJA VOIDE 100 ML

4/5
18,90 € (189,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Luonnollinen lihaksia rentouttava voide. Yrttivoide sopii mm. niska- ja hartiakipuihin, hierontavoiteeksi, penikkatautiin, lihaskramppeihin ja verenpurkaumiin sekä lievittämään lasten kasvukipuja. Voide helpottaa rasituksen aiheuttamia lihaskipuja ja vilkastuttaa verenkiertoa. Ei lisättyjä hajusteita, mieto mesiangervon tuoksu.

Tuotteen käyttö

Hiero voidetta suoraan kipeälle alueelle tarvittaessa useita kertoja päivässä usean päivän ajan.

Tuotteen koostumus

Aqua, Peat extract, Brassica oleifeira, Filipendula ulmaria, Juniperus communis, Angelica archangelica, petrolatum, glyseryl stearate, propylene glycol, cetyl alcohol, carbomer, triethanolamine, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Auttaa niskajäykkyyteen ja kipuun
Rentouttaa, tuntuu hyvältä. Parhaalta tuntuva tuote jota olen käyttänyt.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: RELAXANT LIHASTENRENTOUTTAJA VOIDE 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.