RELA TABS MANSIKKA PURUTABL 90 KPL

5/5
34,80 € (0,39 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Raikkaan makuinen pureskeltava maitohappobakteeri päivittäiseen käyttöön. Rela Tabs sisältää korkealaatuista ja paljon tutkittua Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteerikantaa. Helppokäyttöinen purutabletti sopii kaikenikäisille, myös antibioottikuurin yhteyteen ja matkalle mukaan. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja lapsille 1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä kokonaisena. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: Lactobacillus reuteri Protectis 100 miljoonaa bakteeria. Ainesosat: täyteaine (isomalti), makeutusaine (ksylitoli), Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteerit, palmuöljy, mansikka-aromi, happo (sitruunahappo).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (11)

Erinomainen
Auttaa jopa ikuisuusnärästykseen. Nyt ei tarvitse muita närästyslääkkeitä, kun ottaa yhden Relan joka aamu. Maksaa, mutta hyvä tuote on sen arvoinen.
Loistava!
Hyvänmakuinen ja toimiva maitohappobakteerivalmiste.
Jokainen aamu starttaa tällä, bestis!
Toimii loistavasti jatkuvassakin käytössä ja maistuu myös ronkelille lapselle. 90 tabl. hinta ihan synkassa muiden vastaavien tuotteiden kanssa - toki saisi olla edullisempi;o).
Loistava maku
Maistuvat hyvältä ja flunssat on pysyneet poissa tänä syksynä :)
Paras maitohappobakteeri lapsille ja aikuisille
Relan purutabletit ovat ehdottomasti parhaita maitohappobakteerivalmisteita - mansikanmakuinen versio uppoaa parhaiten myös lapsille, ja on meillä käytössä aina, lisää vastustuskykyä tarvittaessa päiväkodissa, koulussa tai vaikka matkoilla. Yksi tabletti päivässä on selkeä annostus, ja iso paketti on usein kaikkein kustannustehokkain ja siitä riittää koko perheelle esim. viikon matkalla.
Erinomainen tuote kotiin ja matkalle!
Olen käyttänyt Relatabsia useita vuosia säännöllisesti. Ennen niin useat vatsanväänteet ovat jääneet kokonaan pois, ja matkoillakin voi olla huolettomammin.
Ihan paras!
Ainut maitohappo-valmiste, joka myös toimii. Maistuu myös lapsille
Erinomainen tuote!
Olen syönyt lapsen (8v) kanssa Relatabsia jo monta vuotta ympäri vuoden. Lapsikaan ei pode kuin pari flunssaa vuodessa ja vatsataudit on tähän saakka selätetty 1-2 puklauksella - ei ole tarvinnut lakanapyykkiä pestä! Jatkamme käyttöä.
Maistuu lapsille
Erinomainen ravintolisä lapsille, maku ja koostumus (ei jauhoinen) hyvin toimivia. Miinuksena korkea hinta päivittäiskäytölle :(
Huippuprobiootti
Hyvänmakuinen, ollut koko perheen terveyden tae läpi lasten koko varhaislapsuuden. Eikö oo mahatauteja tullut!
Erinomainen maitohappobakteeri.
Matkalle aina Relaa mukaan ja vatsa toimii hyvin. Rela on hyvin suojannut mahataudeilta etelässä.Hyvä jatkaa käyttöä vielä kotona matkan jälkeen. Myös antibioottikuurin aikana välttämätön.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: RELA TABS MANSIKKA PURUTABL 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.