RELADROPS TIPAT 10 ML

RelaDrops tuotteen ostajalle vauvasukat kaupan päälle!

18,80 € (1880,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Nestemäinen maitohappobakteerivalmiste. Tipat sopivat erityisesti vauvoille, pienille lapsille ja nielemisvaikeuksista kärsiville. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, sokeriton ja säilöntäaineeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Ravistettava ennen käyttöä. Aikuisille, lapsille ja vauvoille 5 tippaa päivässä. Annostellaan lusikalla tai sekoitetaan ruokaan tai juomaan, vauvoille tuttipulloon. Säilytys huoneenlämmössä.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 5 tippaa sisältää: Lactobacillus reuteri Protectis elävää kylmäkuivattua maitohappobakteeria 100 milj. kpl. Aineosat: auringonkukkaöljy, kookos-/palmuöljy, Lactobasillus reuteri Protectis- maitohappobakteerit, paakkuuntumisenestoaine (piioksidi).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: RELADROPS TIPAT 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.