RELADROPS+D3 TIPAT 10 ML

RelaDrops tuotteen ostajalle vauvasukat kaupan päälle!

5/5
20,80 € (2080,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Vatsaystävällinen D-vitamiinitippa, jossa mukana Lactobacillus reuteri -maitohappobakteereja. Valmisteen D-vitamiini on välttämätöntä lapsen hampaiden ja luuston kehitykselle sekä hyväksi vastustuskyvylle. Reladrops sopii koko perheelle, erityisesti vauvoille, joilla on vatsavaivoja. 10 ml sisältää n. 50 annosta. Laktoositon, gluteeniton, maidoton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille, lapsille ja vauvoille 5 tippaa päivässä. Sopii päivittäiseen tai kuuriluontoiseen käyttöön. Voidaan nauttia sellaisenaan lusikalla tai tipat voi sekoittaa ruokaan tai juomaan. Ravista ennen käyttöä. Säilyy avattuna huoneenlämmössä enintään 3 kuukautta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 5 tippaa sisältää: D3-vitamiini 10 mikrog (400IU), elävää kylmäkuivattua Lactobacillus reuteri Protectis 100 miljoonaa bakteeria. Ainesosat: auringonkukkaöljy, kookos-/palmuöljy, Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteerit, paakkuuntumisestoaine (piidioksidi), kolekalsiferoli -valmiste.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Helppo annostella
Tämä on ollut meillä käytössä jo yli kaksi vuotta, ihan vastasyntyneestä lähtien. Uudistunut malli ja annostelu on entistä helpompaa käyttää. Iso plussa myös d-vitamiinin mukana olosta. Ei ole pienokaisella ollut vatsan väänteitä tätä käytettäessä.
Hyvä
Helppo annostella. Miinus: kestää vähän aikaa kun hukkaan menee tippoja
Hellävarainen vauvan masulle
En ostaisi muita d-tippoja vastasyntyneelle. Näitä vauva tuntuu sietävän hyvin, eivät aiheuta masunväänteitä. Plussaa maitohappobakteereista! Ainoa miinus putelin annostelijasta. Tippoja menee hukkaan, kun valuvat purkin suuaukolta ympäriinsä.
Parasta pienokaiselle
Tämä on ehdoton ykköstuote vastasyntyneelle vauvalle, koska sisältää tarpeelliset D-vitamiinit ja suolistolle tärkeitä maitohappobakteereja. Markkinoiden paras pullo, josta tipat on helppo annostella lusikkaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: RELADROPS+D3 TIPAT 10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.