RELADENT IMESKELYTABLETTI 30 KPL

5/5
15,10 € (0,50 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Imeskeltävä maitohappobakteeri-valmiste. Mintun ja mentolin makuinen Reladent raikastaa suuta. Laktoositon ja sokeriton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuiset ja lapset 1 imeskelytabletti päivässä mielellään hampaiden pesun jälkeen. Annetaan tabletin sulaa hitaasti suussa.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: Lactobacillus reuteri Prodentis-maitohappobakteerit 200 miljoonaa kpl. Aineosat: Isomalti E953 (täyteaine), Lactobacillus reuteri Prodentis-maitohappobakteerit, piparminttu- ja mentoliaromit, kovetettu palmuöljy, sukraloosi E955 (makeutusaine).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Lievitti sammas oireita
Tasapainoitti suun bakteerikantoja parempaan suuntaan ja lievitti sammaksesta aiheutuvaa kielen karheutta ja suun kutinaa.
Loistava tuote!
Hammaslääkärini suositteli minulle Reladentteja. Ne tekevät suusta ja hengityksestä ihanan raikkaat. Olen käyttänyt Relandetteja jo pitkään ja aion tehdä niin jatkossakin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: RELADENT IMESKELYTABLETTI 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.