RELA JUOMAJAUHE 7 PSS

15,60 € (2,23 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Oikeassa suhteessa sokeria, suoloja ja nestettä sekä maitohappobakteereita tukemaan nestetasapainoa ripulin yhteydessä. Raikkaan appelsiinin makuinen nesteytysjuoma koko perheelle. Kätevät annospussit on helppo ottaa matkalle mukaan. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Lisää annospussi 2,5 dl:aan kylmää vettä ja sekoita, kunnes jauhe on liuennut. Valmis liuos säilyy jääkaapissa 6 tuntia ja huoneenlämmössä 3 tuntia. Annostele pakkauksen annostelutaulukon tai lääkärin ohjeen mukaan. Lisäksi nauti muita nesteitä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Alle 6 kuukauden ikäisille tai alle 8 kg painaville lapsille vain lääkärin ohjeen mukaan. Alle 6 kk (8 kg) ikäisen lapsen ripuli ja oksennustauti vaativat lääkärin hoitoa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

2,5 dl valmista juomaa sisältää: Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteereja vähintään miljardi kpl, glukoosi 3,75 g, natriumsitraatti 0,88 g, kaliumkloridi 0,38 g, natriumkloridi 0,37 g, sinkkisulfaatti 4 mg (natriumia 0,35 g, kaliumia 0,2 g ja sinkkiä 1,5 mg). Aineosat: glukoosi, natriumsitraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi, maitohappobakteerit (Lactobacillus reuteri Protectis), makeutusaine (aspartaami, sisältä fenyylialaniinin lähteen), appelsiiniaromi, sinkkisulfaatti.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: RELA JUOMAJAUHE 7 PSS

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.