REAL TECHNIQUES TRAVEL ESSENTIALS 1 KPL

5/5
28,00 € (28,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Tärkeimmät meikkisiveltimesi kulkevat nyt kätevästi matkalla mukana! Siveltimien harjakset ovat korkealaatuista synteettistä Taklon -kuitua ja varsi kevyttä alumiinia. Säilytyskotelo taittuu myös pöytätelineeksi jolloin sivellinten käyttö on helpompaa.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: Essential Foundation Brush: meikkipohjasivellin meikki- tai peitevoiteen levittämiseen 16 cm, Multi-Task Brush: monikäyttöinen sivellin puuterin, aurinkopuuterin ja poskipunan levittämiseen 17 cm, Domed Shadow Brush: täydellinen sivellin luomivärin levittämiseen ja häivytykseen 14 cm.

Tuotearviot (1)

Monikäyttöinen ja kätevä
Kolme todella monikäyttöistä ja laadukasta sivellintä kätevässä matkacasessa. Näiden kolmen avulla saa koko meikin tehtyä! Ehdoton suosikkini, joka on aina matkassa. Erityisesti pieni blendaussivellin on ihan huippuhyvä!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: REAL TECHNIQUES TRAVEL ESSENTIALS 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.