REAL TECHNIQUES PERFECT CREASE DUO 1 KPL

11,90 € (11,90 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Täydellinen silmämeikkisivellinduo, jolla loihdit upean cut crease- häivytetyn meikin! Real Techniques Perfect Crease Duo meikkisiveltimet on suunniteltu helpottamaan näyttävän crease-meikin tekoa. Crease Prep Brush siveltimen tiheä viistopäinen harjasosa sopii vaalean värin tasaiseen kerrostamiseen liikkuvan luomen pohjustamiseksi. Defining Crease Brush siveltimen ilmavasti asetellut harjakset auttavat puolestaan kevyen ja tarkan crease varjostuksen teossa.

Tuotteen käyttö

Levitä tiheällä siveltimellä vaaleaa nude sävyä liikkuvalle luomelle. Luo tarkka varjostus luomivakoon tarkkapäisellä harvemmalla siveltimellä. Voit tarvittaessa käyttää tiheämpää sivellintä varjostuksen yläosan häivytykseen

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: REAL TECHNIQUES PERFECT CREASE DUO 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.