REAL TECHNIQUES COMPLEXION SPONGE + TRAVEL CASE 1 KPL

11,50 € (11,50 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Meikkisieni yhdessä kätevän säilytyskotelon kanssa! Miracle Complexion Spunge + travel case avulla voit nyt helposti pakata meikkisienesi mukaan meikkipussiin. Tällä meikkisienellä saat virheettömän lopputuloksen ja voit käyttää sitä kaikenlaisten meikkituotteiden kanssa. Sienen pyöristetyt sivut on tarkoitettu kasvojen laajempien ihoalueiden käsittelyyn ja sienen tarkka kärki ihon pienten epätäydellisyyksien peittämiseen. Meikkisienen litteä reuna sopii lisäksi silmänympärysten ja nenänpielien käsittelemiseen. Täydellinen meikki alkaa ihon huolellisella pohjustuksella!

Tuotteen käyttö

Kostuta meikkisieni, purista liika vesi pois ja kuivaa sienen pinta kevyesti. Taputtele meikkivoide tai kosteusvoide iholle. Meikkisieni laajenee, kun kastelet sen vedessä, tämä myös estää meikkivoiteen imeytymistä sienen sisään.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: REAL TECHNIQUES COMPLEXION SPONGE + TRAVEL CASE 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.