RAPID WHITE DIRECT WHITE TOOTHPASTE 75 ML

9,90 € (132,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hammastahna, jolla välittömästi 1,5 astetta vaaleammat hampaat! Rapid White Direct White Toothpaste hammastahnan optinen vaalentava vaikutus on lyhytaikainen ja kestoon vaikuttavat nautitut ruuat ja juomat. Valkaisevana aineena on titaanidioksidi. Hammastahna poistaa tummentumia ja estää plakin ja hammaskiven muodostumista. Fluoria 1000ppm.

Tuotteen käyttö

Harjaa hampaita vähintään 2 minuuttia ja vähintään 2 kertaa päivässä tai hammaslääkärin ohjeen mukaan. Vain yli 18-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Tuotteen koostumus

Glycerin, hydrated silica, aqua, sorbitol, pentasodium triphosphate, PVP, titanium dioxide, cellulose gum, mentha piperita (peppermint) oil, cocamidopropyl betaine, sodium monofluorophosphate (1000ppm F), sodium lauryl sulfate, potassium sorbate, sorbic acid, potassium acesulfame, sucralose, sodium hydroxide, cinnamal, eugenol.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: RAPID WHITE DIRECT WHITE TOOTHPASTE 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.