RAMAVIT RAUTA KAPSELI 60 KPL

5/5
11,40 € (0,19 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

RaMaVit Rauta + C-vitamiini on vatsaystävällinen rautaa ja C-vitamiinia sisältävä ravintolisä. Rauta ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupusta sekä edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Helposti nieltävässä pienikokoisessa kapselissa on 25mg rautaa hyvin siedetyssä ja imeytyvässä bislysinaattimuodossa. Valmisteen C-vitamiini tukee raudan toimintaa ja parantaa entisestään sen imeytymistä. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: rauta 25mg, C-vitamiini 80mg. Ainesosat: Rautabisglysinaatti, C-vitamiini, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), liivate (naudasta), värit (rautaoksidit, titaanidioksidi), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Ainoa rautavalmiste joka ei ärsytä vatsaani
Monet rautalisät kokeiltu - tabletit, suihkeet ja nestemäiset. Tämä on ainoa josta vatsani ei ärsyynny. En vaihda.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: RAMAVIT RAUTA KAPSELI 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.