RAMAVIT MIKSTUURA 500 ML

16,80 € (33,60 €/L)
TAI

Tuotetieto

Nestemäinen rauta-vitamiinivalmiste riittävän raudansaannin turvaamiseen. Ramavit on kirsikanmakuinen. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

15 millilitraa 3 kertaa päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Avattu pullo säilytetään jääkaapissa. Ravistettava. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 45 ml sisältää: rautaa 18 mg, C-vitamiinia 80 mg, tiamiinia (B1) 1,5 mg, riboflaviinia (B2) 1,6 mg, niasiinia 30 mg, B6-vitamiinia 2,2 mg, B12-vitamiinia 3 mikrog., pantoteenihappoa 4 mg. Aineosat: vesi, makeutusaineet ( sorbitoli, ksylitoli), kirsikkamehutiiviste, happamuudensäätöaineet (natriumsitraatti, sitruunahappo), väri (sokerikulööri), rautaglukonaatti, kirsikka-aromi, C-vitamiini, säilöntäaineet (kalumsorbaatti, natriumbentsoaatti), niasiini (B3), pantoteenihappo, B12-vitamiinivalmiste, B6-vitamiini, riboflaviini (B2), tiamiini (B1).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: RAMAVIT MIKSTUURA 500 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.