PYCNOGENOL STRONG 40MG TABL 60 KPL

5/5
29,80 € (0,50 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Rannikkomännyn kuoriuute- valmiste. Pycnogenol strong on monivaikutteinen bioflavonoidi. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 tablettia päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: rannikkomännyn kuoriuute (Pinus maritima) 40-80 mg. Apuaineet: maissitärkkelys, paakkuuntumisen estoaineet (E460, E551), pintakäsittelyaine (E470b).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Erittäin monipuolinen vaikutus
Olen käyttänyt pygnogenolia jo yli 20 vuotta,aina tarvittaessa.
Tuote on erittäin hyvä esim. Silloin kun on turvotusta. Olen käyttänyt tuotetta kahden viimmeisen raskaus ajan turvotuksen hoidossa,siitä on ollut hurjasti apua!
Myös rasittuneisiin lihas kipuihin olen saanut tuotteesta apua.
Pygnogenolilla on myös ennalta ehkäisevä vaikutus allerkiseen nuhaan,joka on tullut perheessämme testattua useita kertoja ja voin suositella!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PYCNOGENOL STRONG 40MG TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.