PURU CALSORIN NEUTRAL 500MG PURUTABL 100 KPL

13,30 € (0,13 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kalsiumia sisältävä, neutraalin makuinen purutabletti. Puru calsorin sisältää kalsiumia, joka tukee luuston ja lihasten terveyttä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 purutablettia päivässä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: kalsiumia 500-1000 mg. Aineosat: kalsiumkarbonaatti, makeutusaine(mannitoli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), maltodekstriini (maissi).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PURU CALSORIN NEUTRAL 500MG PURUTABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.