PUHDISTAMO VIHERSMOOTHIE 150 G

5/5
15,20 € (101,33 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Puhdistamon vihersmoothiet valmistuvat käden käänteessä ja vaativat lisukkeeksi vain pari muuta komponenttia. Ne sopivat myös sellaisenaan maustamaan esimerkiksi Puhdistamon riisiproteiinijauheen. Vihersmoothiesekoituksessa on kuuden kasvin kuivattuja jauheita, kasvimehujauheita, hamppuproteiinia sekä psylliumia. Mukana on myös kookosrasvaa ja riisinlesejauhetta.

Tuotteen käyttö

Lisää Puhdistamon vihersmoothiejauhetta 1 ruokalusikallinen, haluamaasi nestettä ja puolikas banaani sekä nippu valitsemiasi vihreitä. Pyöräytä blenderissä ja raikkaan ravitseva, herkullinen vihersmoothie on valmis!

Tuotteen koostumus

100 g sisältää: energia 2174 kJ / 520 kcal, proteiini 18,2 g, hiilihydraatti 44,5 g, rasva 30 g. Ainesosat: toco (riisilesejauhe), MCT-jauhe, hamppuproteiini, Puhdistamon Viherjauhe (spirulina, chlorella, vehnänorasmahujauhe, ohranorasmehujauhe, sinimailainen, lehtikaali, stevia), psyllium.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Elinvoimaa antava välipala!
Todella loistava vihersmoothie-mix, joka antaa boostia päivään ja vie iltapäivän makeannälän mennessään raikkaalla maulla ja virkistävällä värillään! Parasta kun blendaa joukkoon kookosvettä ja vaikka lorauksen kookosmaitoa :P

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO VIHERSMOOTHIE 150 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.