PUHDISTAMO VEHNÄNORASJAUHE 120 G

14,90 € (124,17 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Vehnänoras on idätetyn vehnänjyvän tuore vihreä osa. Raikas Puhdistamon vehnänoras jauhe sopii tuomaan vihreää raikkautta niin mehuihin, pirtelöihin kuin salaatinkastikkeisiinkin.

Tuotteen käyttö

Sekoita mehuun tai pirtelöön. Voit lisätä myös salaatinkastikkeisiin antamaan vihreää lisäpotkua. Suositeltu käyttömäärä on 1-2 teelusikallista päivässä, mutta enemmänkin voi turvallisesti käyttää.

Tuotteen koostumus

100 g sisältää: energia 1608 kJ/384 kcal, proteiini 24 g, hiilihydraatit 20,3 g, rasva 3,5 g, ravintokuitu 37,8 g. Ainesosat: luomu vehnänoras.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO VEHNÄNORASJAUHE 120 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.