PUHDISTAMO TRIPLA C-VITAMIINI KAPS 60 KPL

11,90 € (0,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Ainutlaatuinen yhdistelmä kolmea C-vitamiinin muotoa. Puhdistamo Tripla C-vitamiini sisältää C-vitamiinia kolmessa muodossa: natriumaskorbaatti, askorbiinihappo ja askorbyylipalmitaatti. Lisäksi valmisteessa on C-vitamiinikompleksi Camu Camu -jauheen muodossa. C-vitamiini vähentää uupumusta ja väsymystä, edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, tukee kollageenin normaalia tuotantoa sekä toimii antioksidanttina. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, lisä- ja säilöntäaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 kapselia vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Pakkaus sisältää kosteudensitojan (ei syötäväksi).

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 kapselia päivässä sisältää: C-vitamiini 380-760 mg (475-950 %*). * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: natriumaskorbaatti, askorbiinihappo, askorbyylipalmitaatti, camu camu -jauhe. Kapseli: selluloosa, vesi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO TRIPLA C-VITAMIINI KAPS 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.