PUHDISTAMO SUPER C-VITAMIINI 50 G

27,60 € (552,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Puhdistamon Super C -vitamiini jauhe on valmistettu maukkaasta luomulaatuisesta amlamarjauutteesta. Tämä uute sisältää 50 % painostaan C-vitamiinia, eli teelusikallinen sisältää noin 2500 mg luonnollista C-vitamiinia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Teelusikan kärjellinen amlauutejauhetta sisältää 500 mg C-vitamiinia. Voit siis käyttää jauhetta säästeliäästi! Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 teelusikallinen (5 g) sisältää: C-vitamiini 2500 mg. Ainesosat: luomu amlamarja.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO SUPER C-VITAMIINI 50 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.