PUHDISTAMO SPIRULINA-JAUHE 100 G

13,20 € (132,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Spirulina on ravinteikas yksisoluinen levä, jota on ollut maapallolla pitempään kuin mitään muuta elämää. Monipuolinen spirulina on hyvä proteiinin lähde, ja sitä käyttävätkin monet urheilijat. Se sopii erinomaisesti proteiinilisäksi myös kasvissyöjille. Miedon makuinen Puhdistamon spirulinajauhe on helppo lisätä esimerkiksi veteen tai pirtelöihin.

Tuotteen käyttö

Puhdistamon spirulina-jauheen maku on mieto, joten voit sekoittaa sitä suoraan veteen, viherpirtelöihin ja muihin resepteihisi. Aloita 1 teelusikallisella per päivä, josta voit nostaa haluamaasi määrään. Normaaliannos on 2 ruokalusikallista päivässä.

Tuotteen koostumus

100 g sisältää: energia 1393 kJ/333 kcal, proteiini 67 g, hiilihydraatit 16 g, rasva 5 g, rauta 217 mg, magnesium 500 mg, jodi 0,5 mg, kalium 2000 mg, seleeni 30 mikrog, GLA 1067 mg, K-vitamiini 2000 mikrog, beetakaroteeni 375 mg. Ainesosat: luomu spirulina.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO SPIRULINA-JAUHE 100 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.