PUHDISTAMO PSYLLIUM 100 G

7,90 € (79,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Puhdistamon psyllium on helppokäyttöinen jauhe gluteenittomaan leivontaan. Psyllium sitoo itseensä runsaasti vettä ja muodostaa pehmeää geeliä, minkä vuoksi sen avulla voi helposti lisätä taikinaan sitkoa ja juomiin rakennetta. Neutraalin makuinen Puhdisamon psyllium on myös hyvä kuitulisä.

Tuotteen käyttö

Gluteenittomassa leivonnassa sekoita 1-2 ruokalusikallista/litra lämpimään veteen ja anna turvota 10 min ennen jauhojen lisäämistä. Voit vähentää jauhojen määrää noin viidenneksen. Smoothieen lisää 1-2 teelusikallista psyllimia lisäämään juoman rakennetta ja kuitupitoisuutta.

Tuotteen koostumus

100 g sisältää: energia 10 kcal, proteiini 1,5 g, hiilihydraatit 0 g, rasva 0,5 g, ravintokuitu 85 g. Ainesosat: psyllium.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO PSYLLIUM 100 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.