PUHDISTAMO PREMIUM OPTIMSM + C RUUSUNMARJA 200 G

19,90 € (99,50 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Puhdistamon Premium OptiMSM + C ruusunmarja on yhdistelmä OptiMSM-jauhetta, ruusunmarjamehujauhetta sekä C-vitamiinia, joka on peräisin luomu amlamarjauutteesta. Jauhe liukenee välittömästi kylmään veteen ja raikkautta makuun antaa luonnollinen kuivattu verigreippimehu sekä ruusunmarja. C-vitamiini on tärkeä etenkin kollageenin rakentamisessa tukikudoksia ja ihoa varten. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Lisää 1-2 ruokalusikallista MSM+C jauhetta veteen, mehuun, smoothieen tai proteiinijuomaan. Jos et ole käyttänyt aikaisemmin metyylisulfonyylimetaania (MSM), aloita käyttö hiljalleen. Aloitusannos on 1/4 teelusikallinen päivässä. Päiväannosta voi nostaa omaan tahtiin aina 1 - 2 rkl päivässä. Jauheen paakkuuntumisen estämiseksi pussi on suljettava tiiviisti. Säilytys kuivassa ja valolta suojattuna. MSM saattaa parantaa joidenkin lääkeaineiden imeytymistä. Mikäli sinulla on lääkitys, keskustele käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 rkl (10-20 g) sisältää: MSM 5,3-10,6 g, C-vitamiini 300-600 mg, molybdeeni 350-700 mikrog. Ainesosat: metyylisulfonyylimetaani (MSM), ruusunmarjamehujauhe, verigreippimehujauhe, luomu amlamarjauute, natriummolybdaatti.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO PREMIUM OPTIMSM + C RUUSUNMARJA 200 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.