PUHDISTAMO PREMIUM MACA 150 G

5/5
10,00 € (66,67 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Maca on perulainen juurikasvi. Puhdistamon Premium Maca on sekoitus kolmea eri maca-lajiketta: keltaista, punaista ja mustaa, joiden raa’at tärkkelykset on esipilkottu. Esipilkottu maca on tavanomaista macaa hellävaraisempi vatsalle. Macan maku on melko voimakas, joten se kannattaa sekoittaa johonkin makeaan juomaan, kuten esimerkiksi kaakaojuomaan tai makeaan smoothieen.

Tuotteen käyttö

Macan suositeltu vuorokausiannos on 1 tl - 1 rkl / vrk. Macan maku on melko voimakas, joten se kannattaa sekoittaa johonkin makeaan juomaan, kuten kaakaojuomaan tai makeaan smoothieen. Macan teho säilyy parhaana, kun pidät kuukaudessa yhden viikon taukoa macajauheen käytöstä.

Tuotteen koostumus

100 g sisältää: energia 316 kcal / 1329 kJ, proteiini 11,2 g, hiilihydraatit 53,4 g, josta sokereita 25,02 g, rasva 1,6 g, josta tyydyttynyttä 0,4 g, suola 0,07 g. Ainesosat: Luomu maca-juurijauhe
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Mieletön lisäravinne
Todella hyvä vatsalleni ja loistava lisä ruokavalioon. Lisäksi hyvän makuistakin vielä. Sekoitan sen yleensä jogurtin sekaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO PREMIUM MACA 150 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.