PUHDISTAMO PAKURIUUTE 50 ML

20,80 € (416,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Puhdistamon pakurikääpäuute on käyttövalmis, tiivistetty tuplauute. Tuplauute koostuu sekä kuumavesiuutteesta että kuumaetanoli-uutteesta. Pakurikääpäuute on helppokäyttöinen ja miellyttävän makuinen. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 pipetillinen 2 kertaa päivässä. Sekoita kahvin, teen, smoothien tai proteiinijuoman joukkoon. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 pipetillistä sisältää: pakuriuute 200 mg. Ainesosat: vesi, alkoholi (40 %), pakurikääpä.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO PAKURIUUTE 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.