PUHDISTAMO OPTIMSM ANNOSJAUHE 14X6 G

9,90 € (117,86 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Puhdistamon OptiMSM annospussi sisältää metyylisulfonyylimetaania (MSM), joka on orgaaninen rikkiyhdiste.  OptiMSM annosjauhe on helppokäyttöinen, voit lisätä jauhetta veteen tai lempimehuusi ja tuloksena on hyvänmakuinen MSM-juoma. Lisäaineeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Sekoita annospussillinen (6 g) jauhettta veden, mehun tai smoothien joukkoon. Mikäli et ole käyttänyt aikaisemmin metyylisulfonyylimetaania (MSM), aloita käyttö hiljalleen. Aloitusannos on 1/4-1/2 pussillista päivässä ja nosta annostusta hiljalleen. Säilytä tuote kuivassa ja valolta suojattuna. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. MSM saattaa parantaa joidenkin lääkeaineiden imeytymistä. Mikäli sinulla on lääkitys, keskustele käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Suositeltu vuorokausiannos 1 pss (6 g) sisältää: MSM 6 000 mg. Ainesosat: metyylisulfonyylimetaani (MSM).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO OPTIMSM ANNOSJAUHE 14X6 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.