PUHDISTAMO OHHIRAN OM-X MAITOHAPPOBAKTEERI KAPS 30 KPL

37,40 € (1,25 €/KPL)
TAI

Voimassa vain verkossa!

Tuotetieto

Puhdistamon Ohhiran OM-X on maitohappobakteeri, joka yhdistää japanilaisten pitkät perinteet moderniin teknologiaan. Maitohappobakteeri-kompleksissa on 11 maitohappobakteerikantaa. OM-X valmistetaan maitohappokäymisen kautta. Kasvupohjana on kasviksista, hedelmistä ja sienistä koostuva seos, joka fermentoidaan valikoiduilla maitohappobakteereilla. Patentoitu kapselointimenetelmä takaa tuotteen säilyvyyden. Gluteeniton ja laktoositon. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli 1-2 kertaa päivässä tyhjään vatsaan, 1 tunti ennen ruokailua tai 1,5 tuntia aterian jälkeen. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

1 kapseli sisältää maitohappobakteereita yhteensä 1000 milj. CFU. Maitohappobakteerikannat: Bifidobacterium breve ssp. breve, Bifidobacterium infantis ssp. infantis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei spp. casei, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus ssp. jugurti, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus. Kasvupohja: oligosakkaridit, auringonkukkaöljy, luumu, glyseriinirasvahappoesterit, mehiläisvaha, karamelli, soijalesitiini, gojimarja, shiitake, vihannessinappi, viikuna, mustikka, Myrica rubra, sitruuna, herkkusieni, maitake, hijiki, wakame, kombu(kelp). Kapseli: gelatiini, glyseriini.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO OHHIRAN OM-X MAITOHAPPOBAKTEERI KAPS 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.