PUHDISTAMO MCT-ÖLJY 250 ML

9,90 € (39,60 €/L)
Saatavuus: Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa, tarkista saatavuus myymälöittäin

Tuotetieto

Puhdistamon MCT-öljy on ainoastaan kookosöljystä valmistettu, keskipitkiä rasvahappoja (Medium Chain Triglycerides) sisältävä fraktioitu öljy. Väritön, mauton ja hajuton MCT-öljy on helppokäyttöinen missä tahansa ruoassa, juomassa tai pirtelössä. Vaikka MCT-öljy kestää äärimmäisen hyvin kuumuutta, paistamista öljyllä ei kuitenkaan suositella.

Tuotteen käyttö

Aloita MCT-öljyn käyttö yhdellä teelusikallisella, jotta kehosi tottuu keskipitkiin rasvahappoihin ja nosta annosta tästä asteittain ylöspäin. Käytä MCT-öljyä missä tahansa ruoassa, juomassa tai pirtelössä. Puhdistamon MCT-öljy kestää äärimmäisen hyvin kuumuutta, paistamista öljyllä ei kuitenkaan suositella.

Tuotteen koostumus

100 g sisältää: energia 680 kcal / 2845 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 0 g, josta sokereita 0 g, rasva 100 g, josta tyydyttynyttä 100 g, suola 0 g. Ainesosat: fraktioitu kookosöljy.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO MCT-ÖLJY 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.