PUHDISTAMO LUOMU VIHERJAUHE 50 G

5/5
15,60 € (312,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Puhdistamon Viherjauhe on erityisen tiivistä viherjauhetta, jonka annostelussa pieni määrä riittää. Vehnänoras ja ohranoras ovat molemmat tehty orasmehusta kuivaamalla. Viherjauhe on helppokäyttöinen, sekoita yksi teelusikallinen päivässä veteen, mehuun tai smoothieen, maultaan viherjauhe on erittäin miellyttävä. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Sekoita 1 tl päivässä veteen, mehuun tai smoothieen. Jauheessa on pienen pieni määrä steviaa, mutta juoma ei ole makea vaan raikas. Purkissa on 50 grammaa viherjauhetta, ja se riittää 30 päiväksi. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Ainesosat: Spirulina, chlorella, vehnänoras, ohranoras, lehtikaali, sinimailanen.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Mieletön
Ihan super hyvä ravintolisä viljattomaan ja suolattomaan ruokavalioon.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO LUOMU VIHERJAUHE 50 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.