PUHDISTAMO KOMBUCHA PERINTEINEN LUOMU 370 ML

3,30 € (8,92 €/L)
Saatavuus: Tuote tilapäisesti loppu.

Tuotetieto

Herkullinen ja pirskahteleva maitohappobakteerijuoma. Puhdistamo Kombucha perinteinen luomu -juoma on perinteinen, vihreästä teestä hapattamalla valmistettu juoma, joka sisältää maitohappobakteereita. Kombuchalla on vuosituhansia pitkä historia, mutta se on vasta viime vuosina noussut supersuosituksi ympäri maailman. Maitohappobakteerien nauttiminen ei ole ikinä maistunut näin hyvältä! Luomu. Lisä- ja säilöntäaineeton, pastöroimaton.

Tuotteen käyttö

Älä ravista pulloa, avaa varovasti. Säilytettävä avaamisen jälkeen jääkaapissa, käytä 3 vuorokauden sisällä avaamisesta.

Tuotteen koostumus

Suodatettu vesi, kombucha-viljelmä, luomu vihreä tee, hiilidioksidi, luomu ruokosokeri, luomu teeuute. Ravintoarvo /100ml: energia 100 kj/23,6 kcal, hiilihydraatit 5,9 g, josta sokereita 5,9 g. Kombucha saattaa sisältää jäämiä alkoholista.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO KOMBUCHA PERINTEINEN LUOMU 370 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.