PUHDISTAMO CHLORELLAJAUHE 100 G

14,90 € (149,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Puhdistamon Chlorella on mikrolevä, joka on saanut nimensä lehtivihreän – eli klorofyllin mukaan. Chlorellajauhe on maultaan mieto. Puhdistamon Chlorella sisältää yli 65% proteiinia kuivapainostaan, sekä runsaasti mm. kalsiumia ja magnesiumia.

Tuotteen käyttö

Aloitusannos 1 tl päivässä, josta voit nostaa annosta haluamaasi määrään. Normaali annos on 1 rkl päivässä. Sekoita Chlorellajauhe suoraan veteen, viherpirtelöihin ja resepteihisi.

Tuotteen koostumus

100 g sisältää: energia 405 kcal / 1696 kJ, proteiini 65,6 g, hiilihydraatit 12,3 g, josta sokereita 0,1 g, rasva 13,1 g, josta tyydyttynyttä 0 g, ravintokuitu 12,2 g, suola 0,2 g, rauta 220 mg, kalsium 806 mg, magnesium 250 mg, klorofylli 4800 mg, beetakaroteeni 93,9 mg. Ainesosat: luomu Chlorella pyrenoidosa.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO CHLORELLAJAUHE 100 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.