PUHDISTAMO ASHWAGANDHA 50 G

5/5
20,60 € (412,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Ashwagandha on yksi tärkeimpiä yrttejä Intialaisessa perinteisessä lääketieteessä ja sitä on käytetty tuhansia vuosia. Puhdistamon Ashwagandha jauhe on valmistettu kuivaamalla korkealaatuista Ashwagandhauutetta. Sekoita Ashwagandhauute nesteen tai pirtelön joukkoon. Ravintolisä.

 

Tuotteen käyttö

Sekoita 1/2 tl veteen, mehuun tai pirtelöön. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos ½ tl (500 mg) sisältää: 25 mg withanolideja. Ainesosat: luomu ashwagandhauute.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Ashwagandha toimii
Auttaa talviväsymykseen. Helppo käyttää!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDISTAMO ASHWAGANDHA 50 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.