PUHDAS+ SINKKI&ECHINA&C-VITAMIINISUIHKE 20 ML

5/5
16,90 € (845,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen ja kätevä suihke vahvistamaan vastustuskykyä! Puhdas+ Sinkki & Echina & C-vitamiini suihke sisältää sinkkiä ja C-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Lisäksi C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Hyvänmakuinen suihke on maustettu puolukka- ja pihlajanmarjamehutiivisteillä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, suolaton, maissiton ja soijaton. Kotimainen. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 5-10 suihketta suuhun vuorokaudessa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Päiväannos 5-10 suihketta sisältää: sinkki 10-20 mg, auringonhattu-uute (Echinacea purpurea) 50-100 mg, C-vitamiini 80-160 mg. Ainesosat: vesi, ksylitoli, puolukkamehutiiviste, l-askorbiinihappo, auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), pihlajanmarjamehutiiviste, sinkkibisglysinaatti.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Flunssan nujertaja.
Tämä on aina auttanut pääsemään flunssasta nopeasti eroon. En voi kuin suositella!
Tuntuisi auttavan
Tuntuisi siltä että flunssakaudella auttaa. Vaikka tauti ehtikin päälle, niin pahimmasta selvittiin nopeasti tätä suihkimalla tasaisin väliajoin. Hyvänmakuinen on käsitteenä aika subjektiivinen. Itselläni pitää olla jotain oikeasti hyvänmakuista käden ulottuvilla tämän nauttimisen jälkeen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ SINKKI&ECHINA&C-VITAMIINISUIHKE 20 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.