PUHDAS+ PREMIUM OMEGA-3 1000 MG KAPS 90 KPL

26,20 € (0,29 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Puhdas ja eettinen kalaöljy laatua arvostavalle. Vahvat Puhdas+ Premium Omega-3 kapselit sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja, EPA:a ja DHA:ta. DHA ja EPA vaikuttavat sydämen hyvinvointiin ja DHA edistää aivojen sekä näkökyvyn normaalia toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta. Kalaöljyvalmiste on helppo vaihtoehto sinulle, joka et nauti kalaa säännöllisesti. Valmistettu Suomessa. Friend of the Sea -sertifioitu. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja makeutusaineeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 kapselia vuorokaudessa. Ei sisällä kalan proteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Ei suositella henkilöille, joiden veren hyytyminen on heikentynyt. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. Säilytä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää: omega-3-rasvahapot 1000-2000 mg, josta DHA 355-709 mg ja EPA 240-480 mg, E-vitamiini 5-10 mg (42-83 %*). * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: kalaöljytiiviste (triglyseridi), kalaliivate, glyseroli, vesi, d-alfa-tokoferoli (luonnollinen E-vitamiini). 

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ PREMIUM OMEGA-3 1000 MG KAPS 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.