PUHDAS+ MAITOHAPPOBAKTEERI 5MRD VEGEKAPS 75 KPL

23,60 € (0,31 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahva ja lisäaineeton maitohappobakteeri- ja sinkkivalmiste vastustuskyvylle. Puhdas+ Maitohappohappobakteeri sisältää 5 miljardia kpl kaikkein tutkituimpia maitohappobakteereja. Tuotteeseen on valittu neljä kantaa: Lactobacillus rhamnosus, Bifidobakterium lactis, Lactobacillus reuteri ja Lactobacillus casei. Tuotetta täydentää monivaikutteinen sinkki, joka mm. edistää normaalia vastustuskykyä sekä tukee ihon ja luuston kuntoa. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, suolaton, soijaton ja makeutusaineeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: Lactobacillus rhamnosus 2,5 miljardia elävää bakteeria, Bifidobakterium lactis 1 miljardi elävää bakteeria, Lactobacillus reuteri 0,5 miljardia elävää bakteeria, Lactobacillus casei 1 miljardi elävää bakteeria, sinkki 10 mg (100 %*). *) % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: riisijauho, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, maitohappobakteeriseos, sinkkisitraatti.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ MAITOHAPPOBAKTEERI 5MRD VEGEKAPS 75 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.