PUHDAS+ MAGNESIUM SPRAY NIVELILLE 150 ML

5/5
21,40 € (142,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Vahva magnesiumsuihke nivelille ja lihaksille ulkoiseen käyttöön. Sisältää magnesiumin lisäksi kasviperäistä glukosamiinia, viilentävää mentolia ja tehokasta arnikauutetta. Tuote lievittää välittömästi lihas- ja nivelkipua venähdyksissä, nyrjähdyksissä ja rasitusvammoissa. Se myös nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen. Valmistettu Suomessa.

Tuotteen käyttö

Suihkuta magnesiumia iholle lähietäisyydeltä (noin 10 cm) 4-5 kertaa. Suihke imeytyy helposti eikä tahraa. Käytön alussa magnesium voi aiheuttaa herkällä iholla lievää kihelmöintiä ja pientä punoitusta, mikä yleensä menee ohi käytön jatkuessa. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja limakalvoille.

Tuotteen koostumus

Magnesium chloride (brine), polysorbate 20, Mentha arvensis leaf oil, menthol, glucosamine HCl, Arnica montana flower extract, glycerin, sodium benzoate, potassium sorbate.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Hämmästyin kun kokeilin.
Toimii jopa rajuissa suonenvedoissa joita minulla on valitettavan herkästi. Enpä olisi uskonut että suihke toimii näin hyvin....mutta lisää tilaan nyt.
Nopea apu
Suonenvetokohtaus yöllä on kauhea kokemus. Magnesium-spray on ainut nopea apu.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: PUHDAS+ MAGNESIUM SPRAY NIVELILLE 150 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.